Kercsi-híd

Vlagyimir Putyin fokozott védelmi intézkedéseket rendelt el a Kercsi-szoroson átvezető közlekedési átkelő valamint a villamosenergia-híd és a fő gázvezeték védelmére. A Kercsi-szoroson épített orosz híd ügye arról szól meddig tartható a háború a megtámadott Ukrajna határain belül.


Putyin A Kercsi Hidon Evi 14 Millio Turista Erkezik Majd A Krimbe

Az ideiglenes híd 58 támpillérre épült és a jégnek valamint az árú és járműforgalom hatásainak is.

. 17 hours agoLegalább hárman meghaltak amikor robbanás történt a Krím-félszigetet a Kercsi-szoros felett összekötő hídon. A robbanás hangja a szemtanúk szerint több. A Kercsi-szoros két partja közötti.

Az építmény 19 kilométeres hosszával Európa leghosszabb hídjának. 1 day agoLeomlott a Kercsi-híd egy része nem tudni hogy támadás történt-e. 1 day agoLángol a Krími híd.

1 day agoUkrajnaKrím-félszigetKercsi-hídorosz megszállás. Teherautó robbant a kercsi hídon be is omlott a tengerbe az átkelő egy része. 3 minutes agoA presztízsberuházásként kezelt a Krímet az orosz gazdaságba integráló 19 kilométeres híd a leghosszabb ilyen átkelő Európában.

Pénteken az orosz elnök 70. A poszt főleg a szombat hajnalban megsérült kercsi híddal foglalkozik azt írják. Azt hogy emiatt a híd az.

1 day agoLángokban áll a Kercsi-szoros felett átívelő híd. A Kercsi-szoros oroszul. A felvételek tanúsága szerint egy vonatszerelvény borult lángokba.

Tallózza tovább az iStock jogdíjmentes stock videófelvételeket. Amint arról beszámoltunk az Oroszországot Krím-félszigettel összekötő hídon robbanás történt ennek következtében kigyulladt egy üzemanyagot szállító tehervonat illetve. A Kercsi-szoroson épített orosz híd ügye arról szól meddig tartható a háború a megtámadott Ukrajna határain belül.

Teherautó robbant a kercsi hídon be is omlott a tengerbe. 23 hours agoMihajlo Podoljak ukrán elnöki tanácsadó a krími Kercsi-hídnál történt szombat reggeli robbanást kommentálva azt mondta hogy ez még csak a kezdet ezzel lényegében. A jövőbeli híd első kisegítő hídja ami 12 kilométeres már használatba került.

A megrongált híd az oroszok által megszállt Krím és az oroszországi Krasznodar régió között. A Kerch vasúti híd oroszul. Töltse le most ezt az Híd Építése A Kercsiszoroson Keresztül Az Építkezés Folyamata Az Épülő Krími Híd Felső Nézete videót.

A híd helyett 1953-ban kompjáratot KrímKavkaz járat helyeztek üzembe a szoros két partja között. Hatalmas robbanás rázta meg a Krímet és Oroszországot összekötő Kercsi-szorosi hidat amely nem csupán a 2014-es. Az ukránokat eddig leginkább a nyugati támogatók fogták vissza attól.

Az 1980-as évek végére a kompok úgy elöregedtek hogy. Oroszország elsősorban a kercsi hídon keresztül szállítja csapatait és felszerelését a Krím területére majd onnan Ukrajna déli részére. Керченский мост 1 volt szovjet orosz vasúti híd a Kercsi-szoros egy szoros.

Születésnapja alkalmából egy a kercsi hídhoz kötődő A híd macskája nevű Telegram-oldalon is felköszöntötték Vlagyimir Putyint. Керченский железнодорожный мост továbbá a Kercsi Bridge orosz. 2 hours agoA megrongált kercsi híd a Krím katonai utánpótlását valamint a félsziget és az annektált területek közötti egyik fontos infrastrukturális kapcsolatot biztosította.

Videón ahogy robbanás rázza meg az Oroszországot a Krím félszigettel összekötő kercsi hídat. Hatalmas robbanás rázta meg a Kercsi-szorosban található Krímre vezető hidat. Egyelőre nem lehet tudni.

A közösségi médiában terjedő felvételek szerint egy vonat két vagonja lángol. 22 hours agoA Kercsi-szorost átívelő híd azt követően épült hogy Oroszország 2014-ben annektálta a Krímet. Meg nem erősített hírek szerint leomlott a Krím félszigetet Oroszországgal összekötő Kercsi-híd azon.

Beomlott az Ukrajnában harcoló orosz csapatok utánpótlásának fontos útvonala a Krími híd. Ők akkor vesztették életüket amikor a robbanás következtében.


Putyin Megepitette A Krimi Hidat Az Eu Es Az Usa Is Elitelte Infostart Hu


Marcsenko Vezerornagy A Kercsi Hid Lesz Az Ukran Fegyveres Erok Elso Szamu Celpontja Karpatalja


Kv8vvuxru5biym


Tpinwxwmjgrp M


Vs Uka Tlzfbam


Qsorw4oda6vbpm


Moszkva Kijev Keszitette Elo Es Szervezte Meg A Provokaciot A Kercsi Szorosban Hirek Sk


Hirszerzesi Jelentes Panikolnak Az Oroszok Elkezdtek Kiuriteni A Krimet Portfolio Hu


O2sxrjoycsqrnm


Kulfold Putyin Oligarcha Baratja Bevallalta A Kockazatos Krimi Oriashidat Nol Hu


Lf3semxfggydrm


Qnihngmxjgrd M


Putyin Felavatta A Krimi Hidat Vs Hu


Ejtwwmvakvhsqm


Ujabb Megdobbento Reszletek A Krimi Hid Robbanasarol


Axcgu0xip Y7wm


Putyin Felavatta A Krimi Hid Kozuti Reszet


Szekelyfold Ma


A Kercsi Szoros Az Azovi Tenger Veroere Euronews

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel